Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Σούπα φυστικοβούτυρου (Ταίλανδέζικη)


Συστατικά

  • 1 κούπα γάλα καρύδας,
  • 1 κούπα φυσικό φυστικοβούτυρο
  • 1/2 κούπα ζωμό λαχανικών
  • 4 ντομάτες σε κύβους
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 καρότο σε κυβάκια
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο στον χοντρό τρίφτη
  • 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1/2 κ.γ. κύμινο
  • 1/2 κ.γ. κόλιανδρο,
  • 1/4 κ.γ. πιπέρι καγιέν
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 λάιμ (ο χυμός τους)
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • μερικά κλωναράκια φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό και
  • φιστίκια για το πασπάλισμα
Προετοιμασία:

  1. Βάλτε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές σε ένα τηγάνι με λάδι και λίγο νερό και μαγειρέψτε τα για 5 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
  3. Όταν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με κόλιαντρο και αλεσμένα φιστίκια.

http://sketch-freeveganeating.blogspot.gr/2011/01/thai-peanut-soup-vegan-gf.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.