- 1 κούπα γάλα καρύδας,
- 1 κούπα φυσικό φυστικοβούτυρο
- 1/2 κούπα ζωμό λαχανικών
- 4 ντομάτες σε κύβους
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 καρότο σε κυβάκια
- 1 κρεμμύδι τριμμένο στον χοντρό τρίφτη
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1/2 κ.γ. κύμινο
- 1/2 κ.γ. κόλιανδρο,
- 1/4 κ.γ. πιπέρι καγιέν
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 λάιμ (ο χυμός τους)
- 1 κ.γ. αλάτι
- μερικά κλωναράκια φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό και
- φιστίκια για το πασπάλισμα
- Βάλτε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές σε ένα τηγάνι με λάδι και λίγο νερό και μαγειρέψτε τα για 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
- Όταν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με κόλιαντρο και αλεσμένα φιστίκια.
http://sketch-freeveganeating.blogspot.gr/2011/01/thai-peanut-soup-vegan-gf.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.