Υλικά συνταγής
Διαδικασία συνταγής
- Βάζουμε από βραδύς τα ρεβίθια να φουσκώσουν σε μπόλικο κρύο νερό.
- Την επόμενη μέρα, τα στραγγίζουμε, τα στεγνώνουμε με πετσέτα και τα πολτοποιούμε σε μούλτι. Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες να δέσουν τα αρώματα.
- Πλάθουμε στρόγγυλα κεφτεδάκια το μείγμα και πανάρουμε με το αλεύρι.
- Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε αρκετό λάδι σε μέτρια θερμοκρασία. Τηγανίζουμε τους ρεβιθοκεφτέδες μέχρι να πάρουν ένα ροδοκόκκινο χρώμα.
- Σερβίρουμε με ντιπ με ταχίνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.