ΞΙΝΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΚΑΡΔΙΟΥ (Cashew Sour Cream) |
- 1 κούπα ωμά κάσιους
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 4 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού ή 2 κ.γ. μηλόξιδο
- 1/4 της κούπας νερό
- 3/4 κ.γ. σκόνη κρεμμυδιού ή σκόρδου (προαιρετικά)
- 1/8 κ.γ. διατροφική μαγιά (προαιρετικά)
- Μουλιάστε τα κάσιους αποβραδίς στο ψυγείο, την επόμενη ημέρα στραγγίξτε τα.
- Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας και αναμίξτε το μίγμα μέχρι να γίνει λείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.