Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ξινή κρέμα ανακαρδίου (Cashew Sour Cream)

ΞΙΝΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΚΑΡΔΙΟΥ (Cashew Sour Cream)
Υλικά:
  • 1 κούπα ωμά κάσιους 
  • 1/2 κ.γ. αλάτι 
  • 4 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού ή 2 κ.γ. μηλόξιδο 
  • 1/4 της κούπας νερό 
  • 3/4 κ.γ. σκόνη κρεμμυδιού ή σκόρδου (προαιρετικά) 
  • 1/8 κ.γ. διατροφική μαγιά (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
  1. Μουλιάστε τα κάσιους αποβραδίς στο ψυγείο, την επόμενη ημέρα στραγγίξτε τα. 
  2. Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας και αναμίξτε το μίγμα μέχρι να γίνει λείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.