Mερίδες: 2
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Υλικά:
Παρασκευή:
.- 1/2 μπαγκέτα
- 1 αγγούρι
- 6 ημίλιαστες ντομάτες (λαδιού)
- 2 κ.σ. πάστα ελιάς
- 1 πρέζα ρίγανη
- αλάτι
- προαιρετικά
Παρασκευή:
- Κόβουμε στα δύο τη μισή μπαγκέτα και την ανοίγουμε στη μέση.
- Απλώνουμε 1 κ.σ. πάστα ελιάς στο κάθε σάντουιτς.
- Πλένουμε καλά το αγγούρι και αν θέλουμε το ξεφλουδίζουμε.
- Το κόβουμε στη μέση και στη συνέχεια σε λεπτές φέτες.
- Μοιράζουμε τις φέτες αυτές στα 2 σάντουιτς.
- Απλώνουμε 3 ημίλιαστες ντομάτες σε κάθε σάντουιτς και πασπαλίζουμε αν θέλουμε με ρίγανη και αλάτι.
- Τυλίγουμε τα σάντουιτς και τ’ απολαμβάνουμε.
Πληροφορίες - Συμβουλές - Μυστικά:
- Εάν δεν έχετε πάστα ελιάς βάλτε ελιές κομμένες σε φέτες ή πράσινο ταμπάσκο.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς ρητή άδεια του εκδότη. Εάν θέλετε να αναδημοσιεύσετε κάποια συνταγή στον ιστοχώρο σας παρακαλώ ζητήστε τη μέσω προσωπικού μηνύματος και ευχαρίστως θα σας την αποστείλω.
http://argiro.gr/Recipes/Χορτοφαγία/μπαγκέτα-με-αγγούρι-λιαστή-ντομάτα-και-ελιά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.