Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Μπαγκέτα με αγγούρι, λιαστή ντομάτα και ελιά


Mερίδες: 2
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Υλικά: 

  • 1/2 μπαγκέτα
  • 1 αγγούρι
  • 6 ημίλιαστες ντομάτες (λαδιού)
  • 2 κ.σ. πάστα ελιάς
  • 1 πρέζα ρίγανη
  • αλάτι
  • προαιρετικά

Παρασκευή:

  1. Κόβουμε στα δύο τη μισή μπαγκέτα και την ανοίγουμε στη μέση. 
  2. Απλώνουμε 1 κ.σ. πάστα ελιάς στο κάθε σάντουιτς.
  3. Πλένουμε καλά το αγγούρι και αν θέλουμε το ξεφλουδίζουμε. 
  4. Το κόβουμε στη μέση και στη συνέχεια σε λεπτές φέτες. 
  5. Μοιράζουμε τις φέτες αυτές στα 2 σάντουιτς.
  6. Απλώνουμε 3 ημίλιαστες ντομάτες σε κάθε σάντουιτς και πασπαλίζουμε αν θέλουμε με ρίγανη και αλάτι. 
  7. Τυλίγουμε τα σάντουιτς και τ’ απολαμβάνουμε.

.
Πληροφορίες - Συμβουλές - Μυστικά:

  • Εάν δεν έχετε πάστα ελιάς βάλτε ελιές κομμένες σε φέτες ή πράσινο ταμπάσκο.


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς ρητή άδεια του εκδότη. Εάν θέλετε να αναδημοσιεύσετε κάποια συνταγή στον ιστοχώρο σας παρακαλώ ζητήστε τη μέσω προσωπικού μηνύματος και ευχαρίστως θα σας την αποστείλω.



http://argiro.gr/Recipes/Χορτοφαγία/μπαγκέτα-με-αγγούρι-λιαστή-ντομάτα-και-ελιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.