Υλικά
Για 2-4 άτομα
- 200 γραμμάρια κεμπάπ σόγιας Fytro
- 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 4 κουταλιές της σούπας σόγια σως
- χυμό από ένα λεμόνι η δύο ανάλογα το μέγεθος
- 1/2 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
- 1/2 κουταλιά του γλυκού θυμάρι
- 1 κουταλιά της σούπας λιωμένο σκόρδο
- αλάτι -πιπέρι
- 8 καλαμάκια για σουβλάκια
- 2 κουταλιές της σούπας BBQ σως (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Βράζουμε σε δυνατή εστία τα κεμπάπ σόγιας Fytro για 5-10 λεπτά και μετά τα στύβουμε πολύ καλά με τα χέρια μας.
- Περνάμε τα κεμπάπ σόγιας Fytro μέσα από τα ξύλινα στα σουβλάκια.
- Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα ταψί, ανακατεύουμε και βάζουμε τα σουβλάκια, τα μαρινάρουμε για 2 ώρες.
- Στη συνέχεια ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου στη (τρίτη σκάλα θερμοκρασίας) για 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά η σε ψησταριά με κάρβουνα για 5 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα, κατά την διάρκεια του ψησίματος αλείφουμε με ένα πινέλο τα κεμπάπ σόγιας Fytro με την μαρινάδα τους.
- Τέλος αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.