ΥΛΙΚΑ (για 6 ατοµικά µπολ)
- 8 κούπες νερό, χλιαρό
- 1 κούπα νισεστέ
- 1 κούπα ζάχαρη
- λίγες σταγόνες ροδόνερου
- 12 κ.γ. σιρόπι τριαντάφυλλου ή 12 κ.γ. λικέρ µέντας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα µπολ ρίχνουµε 1 φλ. νερό µαζί µε τον νισεστέ και ανακατεύουµε µέχρι να λιώσει.
- Σε µια κατσαρόλα, σε µέτρια φωτιά, ρίχνουµε 7 φλ. νερό και τη ζάχαρη και ανακατεύουµε µέχρι να ζεσταθούν.
- Προσθέτουµε τον νισεστέ µε το νερό και ανακατεύουµε έως ότου το µείγµα αρχίσει να χυλώνει.
- Αποσύρουµε αµέσως από τη φωτιά, προσθέτουµε το ροδόνερο και συνεχίζουµε για λίγα λεπτά το ανακάτεµα.
- Μοιράζουµε την κρέµα σε µπολ, αφήνοντας δύο δάχτυλα από το χείλος.
- Οταν κρυώσει η κρέµα, περιχύνουµε την καθεµιά µε 2 κ.γ. σιρόπι τριαντάφυλλου ή λικέρ µέντας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.