Υλικά:
- 250 γρ. κριθαράκι ψιλό
- 250 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο χοντροκομμένα
- 2 πιπεριές Φλωρίνης χοντροκομμένες
- 400 γρ. ντομάτα τριμμένη
- 1/2 κούπα ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. δεντρολίβανο
- 1 κ.γ. πάπρικα
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε κατσαρόλα με το ελαιόλαδο για 5 λεπτά περίπου και προσθέτουμε τα μανιτάρια και το δεντρολίβανο.
- Τα γυρνάμε με κουτάλα για 2 λεπτά να τσιγαριστούν και προσθέτουμε το κριθαράκι και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον μαϊντανό.
- Αφήνουμε το φαγητό στη φωτιά για 20 λεπτά περίπου μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά του.
- Αλατίζουμε, προσθέτουμε μπόλικο πιπέρι, πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.
http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13761&subid=2&pubid=129324390
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.