Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

Ζεστή βυσσινάδα με μπαχαρικά και φρούτα

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 λίτρο Αεριούχος Βυσσινάδα ΛΟΥΞ
  • 1 Πορτοκάλι σε ροδέλλες
  • 1 Μήλο κομμένο σε τέταρτα
  • 2 Ξυλάκια κανέλλας
  • 5 Γαρύφαλλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  1. Σε μεγάλη μεταλλική κανάτα βάζουμε τις βυσσινάδες, ένα μήλο κομμένο στα τέσσερα, ένα πορτοκάλι, δύο κανελλόξυλα και λίγα καρφάκια γαρύφαλλου. 
  2. Ζεσταίνουμε το περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το στόμιο ατμού μιας καφετιέρας ή εναλλακτικά κάνουμε τη συνταγή σε κατσαρόλα και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά στο μάτι της κουζίνας.
  3. Σερβίρουμε σε ποτήρια με φλούδες πορτοκαλιού και κομμάτια μήλου.

Συμβουλές:
Δοκιμάστε να προσθέσετε και ελάχιστη πιπερόριζα ή αστεροειδή γλυκάνισσο

http://www.alphatv.gr/shows/entertainment/nostimigi/vyssinadazestimempaxarikakaifrouta-kallidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.