ΥΛΙΚΑ:
- 1 λίτρο Αεριούχος Βυσσινάδα ΛΟΥΞ
- 1 Πορτοκάλι σε ροδέλλες
- 1 Μήλο κομμένο σε τέταρτα
- 2 Ξυλάκια κανέλλας
- 5 Γαρύφαλλα
- Σε μεγάλη μεταλλική κανάτα βάζουμε τις βυσσινάδες, ένα μήλο κομμένο στα τέσσερα, ένα πορτοκάλι, δύο κανελλόξυλα και λίγα καρφάκια γαρύφαλλου.
- Ζεσταίνουμε το περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το στόμιο ατμού μιας καφετιέρας ή εναλλακτικά κάνουμε τη συνταγή σε κατσαρόλα και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά στο μάτι της κουζίνας.
- Σερβίρουμε σε ποτήρια με φλούδες πορτοκαλιού και κομμάτια μήλου.
Συμβουλές:
Δοκιμάστε να προσθέσετε και ελάχιστη πιπερόριζα ή αστεροειδή γλυκάνισσο
Δοκιμάστε να προσθέσετε και ελάχιστη πιπερόριζα ή αστεροειδή γλυκάνισσο
http://www.alphatv.gr/shows/entertainment/nostimigi/vyssinadazestimempaxarikakaifrouta-kallidis
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.