Υλικά
Παρασκευή
Παρασκευή
- Στύβουμε τα λεμόνια και σουρώνουμε το χυμό.
- Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε το ταχίνι με το σκόρδο και 1/3 κ.γ. αλάτι.
- Κόβουμε τα αβοκάντο στα δύο, τα καθαρίζουμε και αφαιρούμε το κουκούτσι.
- Τα προσθέτουμε στη σαλατιέρα και τα λυώνουμε όλα με πιρούνι.
- Προσθέτουμε λίγο λίγο το λεμόνι και χτυπάμε με το πιρούνι μέχρι να γίνει ένας λείος πουρές.
- Προσθέτουμε το κίμινο, δοκιμάζουμε το αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε τη σαλάτα σε ένα ή δύο μπολ και πασπαλίζουμε επάνω με μπούκοβο. (Σερβίρουμε αμέσως ή μπορούμε να την κρατήσουμε μέχρι 1 ώρα στο ψυγείο, καλά σκεπασμένη με μεμβράνη.)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.