Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Πλευρώτους με τζίντζερ, ρίγανη και ξύδι

Υλικά
  • 300 γρ. μανιτάρια
  • 1/4  κούπας λάδι
  • Λίγο αλάτι
  • 2 κ.γ. ψιλοκομμένο τζίντερ
  • 2 κ.σ. ξύδι
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για γύρο (προαιρετικά)

Εκτέλεση
  1. Κόβουμε τα μανιτάρια σε μικρά κομμάτια.
  2. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε τα μανιτάρια ανακατεύουμε για 3 λεπτά και προσθέτουμε τη ρίγανη,  το τζίντερ και λίγο αλάτι.
  3. Συνεχίζουμε το ψήσιμο ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να κάνουν κρούστα τα μανιτάρια.  
  4. Πριν τα βγάλουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το ξύδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.