Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Λαδολέμονο

Συστατικά
  • 3/4 κούπας καλής ποιότητας ελληνικό ελαιόλαδο
  • 1/3 κούπα χυμό λεμονιού
  • 1 κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη, κονιορτοποιημένη
  • 1/2 κ.γ. αλάτι 
  • 1/2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1/2 κ.γ. σκόνη μουστάρδας ή 1 1/2 έτοιμη μουστάρδα (προαιρετικό)
Οδηγίες
  1. Συνδυάστε όλα τα συστατικά σε ένα μικρό μπολ.
  2. Χτυπήστε καλά με ένα πιρούνι.
  3. Μεταφέρετε το λαδολέμονο σε μια μικρή κανάτα. 
  4. Αλείψτε φρέσκα ή μαγειρεμένα (ειδικά στη σχάρα) λαχανικά γενναιόδωρα με λαδολέμονο και απολαύστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.