Συστατικά
- 3/4 κούπας καλής ποιότητας ελληνικό ελαιόλαδο
- 1/3 κούπα χυμό λεμονιού
- 1 κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη, κονιορτοποιημένη
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1/2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 1/2 κ.γ. σκόνη μουστάρδας ή 1 1/2 έτοιμη μουστάρδα (προαιρετικό)
Οδηγίες
- Συνδυάστε όλα τα συστατικά σε ένα μικρό μπολ.
- Χτυπήστε καλά με ένα πιρούνι.
- Μεταφέρετε το λαδολέμονο σε μια μικρή κανάτα.
- Αλείψτε φρέσκα ή μαγειρεμένα (ειδικά στη σχάρα) λαχανικά γενναιόδωρα με λαδολέμονο και απολαύστε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.