Υλικά:
- 1 πακέτο φιδέ
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι (μικρή, αλλιώς βάλτε μισή)
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
- 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
- 2 καρότα βρασμένα σε λωρίδες
- 1 φρέσκο κρεμμύδι σε λωρίδες
- 3 μανιτάρια σε φέτες
- 7 κ.σ. σάλτσα σόγιας
- 1 κ.σ. σιρόπι αγαύης ή γλυκιά σάλτσα σόγιας
- αλάτι-πιπέρι
- Σε αλατόνερο με λίγο λάδι βράζουμε το φιδέ.
- Αφού βράσει σουρώνουμε.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι ή wok τσιγαρίζω όλα τα λαχανικά μέχρι να μαραθούν.
- Σε λίγο νερό διαλύουμε το σιρόπι αγαύης και την σόγια και τα προσθέτουμε στο τηγανάκι.
- Αφού πάρουν μια βράση ρίχνουμε το φιδέ και βγάζουμε από τη φωτιά.
- Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
Συμβουλές:
- Εαν δεν έχετε σιρόπι αγαύης βάλτε 1 κ.γ. ζάχαρη.
- Μαζί με τον φιδέ μπορείτε να βράσετε και τα καρότα, ή να τα έχετε βράσει πιο πριν στο ίδιο νερό, εαν τα κόψετε βράζουν πιο εύκολα, μετά στραγγίξτε τα και τσιγαρίστε τα μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά.
http://mpoukiampoukia.blogspot.gr/2010/10/blog-post_14.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.