Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Γλυκόξινος φιδές με πίκλες

. .
Υλικά
  • 200 γρ. μουλιασμένος φιδές
  • 1-1/2 κ.σ. φυτικό έλαιο (πχ ηλιέλαιο) 
  • 2 κ.σ. νερό 
  • 1 κ.σ. ταιλανδέζικη σάλτσα τσίλι ή 1 πρέζα μπούκουβο ή ταμπάσκο
  • 2 κ.σ. ζάχαρη 
  • 1 κ.σ. ξύδι 
  • 2 κ.σ. σάλτσα σόγιας 
  • λαχανικά τουρσί (πίκλες)
Παρασκευή:

1. Ζεσταίνουμε το τηγάνι με λάδι. 
2. Τηγανίζουμε τη σάλτσα τσίλι για λίγο μέχρι μας έλθει η μυρωδιά της. 
3. Προσθέτουμε το νερό, τη ζάχαρη και το ξύδι. 
4. Προσθέτουμε το φιδέ και τηγανίζουμε μέχρι να στεγνώσει. 
5. Σερβίρετε με τις πίκλες.
Συμβουλές:
Πριν προσθέσετε τις πίκλες μπορείτε να τις περάσετε απο κουρκούτι και να τις τηγανίσετε
http://en.foodtravel.tv/recfoodShow_Detail.aspx?viewId=1282#!prettyPhoto..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.