.
.
Υλικά:
1. Ζεσταίνουμε το τηγάνι με λάδι.
2. Τηγανίζουμε τη σάλτσα τσίλι για λίγο μέχρι μας έλθει η μυρωδιά της.
3. Προσθέτουμε το νερό, τη ζάχαρη και το ξύδι.
4. Προσθέτουμε το φιδέ και τηγανίζουμε μέχρι να στεγνώσει.
5. Σερβίρετε με τις πίκλες.
- 200 γρ. μουλιασμένος φιδές
- 1-1/2 κ.σ. φυτικό έλαιο (πχ ηλιέλαιο)
- 2 κ.σ. νερό
- 1 κ.σ. ταιλανδέζικη σάλτσα τσίλι ή 1 πρέζα μπούκουβο ή ταμπάσκο
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 1 κ.σ. ξύδι
- 2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
- λαχανικά τουρσί (πίκλες)
1. Ζεσταίνουμε το τηγάνι με λάδι.
2. Τηγανίζουμε τη σάλτσα τσίλι για λίγο μέχρι μας έλθει η μυρωδιά της.
3. Προσθέτουμε το νερό, τη ζάχαρη και το ξύδι.
4. Προσθέτουμε το φιδέ και τηγανίζουμε μέχρι να στεγνώσει.
5. Σερβίρετε με τις πίκλες.
Συμβουλές:
Πριν προσθέσετε τις πίκλες μπορείτε να τις περάσετε απο κουρκούτι και να τις τηγανίσετε
http://en.foodtravel.tv/recfoodShow_Detail.aspx?viewId=1282#!prettyPhoto..Πριν προσθέσετε τις πίκλες μπορείτε να τις περάσετε απο κουρκούτι και να τις τηγανίσετε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.