Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

Σοκολατένια μους αβοκάντου

Υλικά:
  • 1 μεγάλο ώριμο αβοκάντο 
  • 1/4 κούπας κακάο σκόνη 
  • 1/4 κούπας γάλα σόγιας ή γάλα απο φουντούκια ή άλλο φυτικό γάλα 
  • 1/4 κούπας σιρόπι αγαύης ή μουλιασμένοι χουρμάδες ή σταφίδες ή άλλο γλυκαντικό
  • 1 κ.γ. υγρή βανίλια 


Παρασκευή
:


  1. Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μούλτι. 
  2. Κόψτε το αβοκάντο σε μικρότερα κομμάτια για να καταστεί ευκολότερο για το μηχάνημά σας. 

  • Χρησιμοποιώντας τα ανωτέρω ποσά, θα καταλήξετε σε μια σκουρόχρωμη μους. 
  • Αν θέλετε μια πιο έντονη γεύση σοκολάτας γάλακτος, προτείνω να χρησιμοποιήσετε λιγότερη σκόνη κακάο και σιρόπι. 
  • Αντί για πικρό κακάο μπορείτε να βάλετε και γλυκό (για ρόφημα), αλλά καλό θα είναι να αυξήσετε τη ποσότητα του ίσως και να τη διπλασιάσετε, και να προσθέσετε λίγο νεράκι εαν χρειαστεί.


Σοκολατένια μους αβοκάντου με γλυκό κακάο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.