Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Καπαροσαλάτα

Συστατικά:
  • 3 μεγάλες πατάτες
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 2 κουτ. σούπας κάπαρη
  • ελαιόλαδο 
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι και ξύδι (κατά βούληση λόγω της κάπαρης, προσοχή στο αλάτι)
Εκτέλεση:
  1. Βράζουμε και περνάμε τις πατάτες από το μύλο. 
  2. Ψιλοκόβουμε τις κάπαρες και την πιπεριά και τα ανακατεύουμε με τις λιωμένες πατάτες. 
  3. Συμπληρώνουμε με ελαιόλαδο και ξύδι, αλάτι και πιπέρι. 
Καλή Επιτυχία!

*Ελαιόλαδο παίρνει αρκετό και έχει αυτή την ωραία υφή της καπαροσαλάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.