Συστατικά:
*Ελαιόλαδο παίρνει αρκετό και έχει αυτή την ωραία υφή της καπαροσαλάτας.
- 3 μεγάλες πατάτες
- 1 πράσινη πιπεριά
- 2 κουτ. σούπας κάπαρη
- ελαιόλαδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι και ξύδι (κατά βούληση λόγω της κάπαρης, προσοχή στο αλάτι)
- Βράζουμε και περνάμε τις πατάτες από το μύλο.
- Ψιλοκόβουμε τις κάπαρες και την πιπεριά και τα ανακατεύουμε με τις λιωμένες πατάτες.
- Συμπληρώνουμε με ελαιόλαδο και ξύδι, αλάτι και πιπέρι.
*Ελαιόλαδο παίρνει αρκετό και έχει αυτή την ωραία υφή της καπαροσαλάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.