Υλικά:
Παρασκευή:
Παρασκευή:
- Βάλτε τους καρπούς και το νερό σε ένα μπλέντερ και πολτοποιήστε το καλά.
- Ρίχνουμε το γάλα σε ένα τουλουπάνι ή τούλι και στραγγίζουμε όλο το υγρό και το λάδι που έχει βγάλει.
- Ρίχνουμε το υγρό πίσω στο μπλέντερ, προσθέτουμε το σιρόπι αγαύης και πολτοποιούμε ξανά καλά.
- Το τοποθετούμε σε ένα βάζο ή γυάλινο μπουκάλι και το βάζουμε στο ψυγείο. Θα κρατήσει περίπου δύο ημέρες στο ψυγείο.
Συμβουλές:
Θα προκύψει μόνο 1 κ.σ. πολτό απο κουκουνάρι. Για να μη το πετάξετε -μιας που ο κουκουναρόσπορος είναι ακριβός- προσθέστε:
Φάτε το με κράκερ ή κριτσίνια ή λαχανικά.
Θα προκύψει μόνο 1 κ.σ. πολτό απο κουκουνάρι. Για να μη το πετάξετε -μιας που ο κουκουναρόσπορος είναι ακριβός- προσθέστε:
- 1 καλή πρέζα αλάτι,
- 1 πρέζα διατροφικής μαγιάς,
- 1 πρέζα σκόνη απο κρεμμύδι,
- ¼ κ.γ. καλής ποιότητας ελαιολάδου και
- ¼ κ.γ. ξύδι βαλσάμικο
Φάτε το με κράκερ ή κριτσίνια ή λαχανικά.
http://soaring-chi.blogspot.gr/2012/06/pine-nut-milk.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.