Υλικά:
- 1 κούπα ζάχαρη
- 1 κ.σ. ξύδι
- 2 κ.σ. νερό
- 1 κούπα ωμοί ξηροί καρποί (καρύδια, φουντούκια, αμύγδαλα ή μίγμα με διάφορους καρπούς)
- Ανακατέψτε τη ζάχαρη, το ξύδι και το νερό και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί στο φούρνο ή σε ένα τηγάνι έως ότου η ζάχαρη καραμελώσει.
- Ρίξτε τη καραμέλα στους ξηρούς καρπούς και ανακατέψτε με ένα κουτάλι.
- Τοποθετήστε τη καραμέλα σε ένα ταψί αλλειμένο με φυτική μαργαρίνη ή σε μια λαδόκολλα και αφήστε το μίγμα να σκληρύνει, τότε σπάστε το σε κομμάτια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.