Υλικά:
300 γρ. βρασμένα ρεβίθια
1/4 κούπας χυμό λεμονιού
4 κ.σ. ταχίνι
4 κ.σ. κρύο νερό
1 αβοκάντο
1/2 κ.γ. τριμμένο κύμινο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
μαϊντανό
πάπρικα ή μπούκουβο
αλάτι και πιπέρι
Παρασκευή:
http://hihonas.blogspot.gr/search/label/%D0%90%D0%92%D0%9E%D0%9A%D0%90%D0%94%D0%9E300 γρ. βρασμένα ρεβίθια
1/4 κούπας χυμό λεμονιού
4 κ.σ. ταχίνι
4 κ.σ. κρύο νερό
1 αβοκάντο
1/2 κ.γ. τριμμένο κύμινο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
μαϊντανό
πάπρικα ή μπούκουβο
αλάτι και πιπέρι
Παρασκευή:
- Τοποθετήστε σε ένα μπλέντερ ή μούλτι τα ρεβίθια, το χυμό λεμονιού, το ταχίνι, το νερό, το αβοκάντο, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι, και πολτοποιήστε τα.
- Διακοσμήστε με πάπρικα ή μπούκουβο, μαϊντανό και ελαιόλαδο.
- Μπορεί να σερβιριστεί με αραβική ψωμί ή φρυγανιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.