Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Χούμους με αβοκάντο και ταχίνι

Υλικά: 
300 γρ. βρασμένα ρεβίθια
1/4 κούπας χυμό λεμονιού 
4 κ.σ. ταχίνι
4 κ.σ. κρύο νερό 
1 αβοκάντο 
1/2 κ.γ. τριμμένο κύμινο 
1 κ.σ. ελαιόλαδο 
μαϊντανό
πάπρικα ή μπούκουβο
αλάτι και πιπέρι 

Παρασκευή:
  1. Τοποθετήστε σε ένα μπλέντερ ή μούλτι τα ρεβίθια, το χυμό λεμονιού, το ταχίνι, το νερό, το αβοκάντο, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι, και πολτοποιήστε τα. 
  2. Διακοσμήστε με πάπρικα ή μπούκουβο, μαϊντανό και ελαιόλαδο. 
  3. Μπορεί να σερβιριστεί με αραβική ψωμί ή φρυγανιά.
http://hihonas.blogspot.gr/search/label/%D0%90%D0%92%D0%9E%D0%9A%D0%90%D0%94%D0%9E

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.