Υλικά:
Εξοπλισμός:
Εξοπλισμός:
- Μπλέντερ
- Λεπτό στραγγηστήρι ή ψιλό κόσκινο
- 1 γυάλινο βάζο (για την αποθήκευση)
- Τοποθετούμε τα στραγάλια στο μπλέντερ.
- Τα πολτοποιούμε στη δυνατή ταχύτητα.
- Σταματάμε το μπλέντερ και ανακατεύουμε ανα τακτά διαστήματα.
- Το περνάμε απο ψιλό στραγγηστήρι ή ψιλό κόσκινο.
- Το αποθηκεύουμε σε αεροστεγής δοχείο.
- Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μπιφτέκια, κέικ χωρίς γλουτένη, και γενικά σχεδόν σε οποιαδήποτε συνταγή ζητά αλεύρι ή αλεύρι σόγιας ή ρεβυθάλευρο.
- Αυτή η συνταγή είναι πολύ γρήγορη, εύκολη, και οικονομική.
- Πολλοί δε το ξέρουνε, αλλά τα στραγάλια είναι στη πραγματικότητα ψημμένα ρεβύθια στο φούρνο!
~ Λαόνικος Τσάγκος
Αφράτα στραγάλια |
Τι σημενει ακριβως ''μαλακά στραγάλια (2 συσκευασίες αφράτα στραγάλια)''?
ΑπάντησηΔιαγραφήΒρασμενα ή ψημμένα (στο φούρνο?)
Ανώνυμε, τίποτα απο τα 2, είνια τα στραγάλια που πουλάνε στις υπεραγορές για σνακ, στο τμήμα των ξηρών καρπών.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγώ τα αγοράσα απο τον Σκλαβενίτη.
Μισό λεπτό να βάλα μια φωτογραφία στη συνταγή για να καταλάβεις καλλύτερα.