Στον κάδο του μιξερ βάλτε
- Μισή κούπα γάλα από σόγια
- 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό από λεμόνι
- Μισό κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
- Μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- Ελάχιστη σκόνη μουστάρδας
- 1/4 της κούπας κάσιους
Ανακατέψτε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν.Προσθέστε σιγά σιγά
- μισή κούπα ελαιόλαδου
με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα ώστε να ομογενοποιηθεί και να δέσει το μίγμα και να γίνει μια κρέμα!
Βάλτε την στο ψυγείο να σφίξει και άλλο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.