Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Μαγιονέζα απο γάλα σόγιας και κάσιους

Στον κάδο του μιξερ βάλτε
  • Μισή κούπα γάλα από σόγια
  • 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό από λεμόνι
  • Μισό κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
  • Μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • Ελάχιστη σκόνη μουστάρδας
  • 1/4 της κούπας κάσιους
Ανακατέψτε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν.Προσθέστε σιγά σιγά
  • μισή κούπα ελαιόλαδου
με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα ώστε να ομογενοποιηθεί και να δέσει το μίγμα και να γίνει μια κρέμα!
Βάλτε την στο ψυγείο να σφίξει και άλλο :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.