Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

Σπαγγέτι με ελιές και φέτα αμυγδάλου

Υλικά:

• 1 πακέτο Σπαγγέτι Νο 6 Stella
• 4 κ.σ. ελαιόλαδο
• 150 γραμ. τυρί φέτα αμυγδάλου κομμένη σε κύβους

• 10 μαύρες ελιές κομμένες στα δύο
• 1 κ.γ. ρίγανη
• 1 κουτί ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό τομάτας Primo Gusto Μεσογειακή γεύση
• 1 κρεμμύδι τριμμένο
• 1 σκόρδο ψιλοκομμένο
• ½ κ.γ. κανέλλα
• αλατοπίπερο
• 1 κουτ. σούπας σέλινο
• 1 ψιλοκομμένη πιπεριά

Εκτέλεση
  1. Σοτάρουμε στο λάδι, το σκόρδο, προσθέτουμε το κρεμμύδι, την τομάτα, την κανέλλα, το σέλινο και την πιπεριά και τα αφήνουμε να βράσουν. 
  2. Λίγο πριν σερβίρουμε προσθέτουμε την φέτα, τη ρίγανη και τις ελιές.
Χρόνος προετοιμασίας: 20΄
Χρόνος μαγειρέματος: 20’
Μερίδες: 4
Βαθμός: 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.