Υλικά:
• 1 πακέτο Σπαγγέτι Νο 6 Stella
• 4 κ.σ. ελαιόλαδο
• 150 γραμ. τυρί φέτα αμυγδάλου κομμένη σε κύβους
• 10 μαύρες ελιές κομμένες στα δύο
• 1 κ.γ. ρίγανη
• 1 κουτί ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό τομάτας Primo Gusto Μεσογειακή γεύση
• 1 κρεμμύδι τριμμένο
• 1 σκόρδο ψιλοκομμένο
• ½ κ.γ. κανέλλα
• αλατοπίπερο
• 1 κουτ. σούπας σέλινο
• 1 ψιλοκομμένη πιπεριά
Εκτέλεση
Χρόνος μαγειρέματος: 20’
Μερίδες: 4
Βαθμός: 2
• 1 πακέτο Σπαγγέτι Νο 6 Stella
• 4 κ.σ. ελαιόλαδο
• 150 γραμ. τυρί φέτα αμυγδάλου κομμένη σε κύβους
• 10 μαύρες ελιές κομμένες στα δύο
• 1 κ.γ. ρίγανη
• 1 κουτί ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό τομάτας Primo Gusto Μεσογειακή γεύση
• 1 κρεμμύδι τριμμένο
• 1 σκόρδο ψιλοκομμένο
• ½ κ.γ. κανέλλα
• αλατοπίπερο
• 1 κουτ. σούπας σέλινο
• 1 ψιλοκομμένη πιπεριά
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε στο λάδι, το σκόρδο, προσθέτουμε το κρεμμύδι, την τομάτα, την κανέλλα, το σέλινο και την πιπεριά και τα αφήνουμε να βράσουν.
- Λίγο πριν σερβίρουμε προσθέτουμε την φέτα, τη ρίγανη και τις ελιές.
Χρόνος μαγειρέματος: 20’
Μερίδες: 4
Βαθμός: 2
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.