Τι θα χρειαστείτε:
- 400 γραμμάρια μανιτάρια
- 1 κούπα φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 4 κ.σ ελαιολαδο
- 1 κούπα γάλα σόγιας (χλιαρό)
- 1 1/2 κούπες νερό
- 1 κ.σ αλεύρι
- 1 κ.γ κόφτο αλάτι
- ½ κ.γ μοσχοκάρυδο
- ¼ κ.γ φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τι θα κάνετε:
- Κόβετε τα μανιτάρια σε φέτες ή κύβους σε ό,τι μέγεθος σας αρέσει.
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε τα μανιτάρια με το φρέσκο και το ξερό κρεμμύδι, για 10 λεπτά.
- Στη συνέχεια σκορπίζετε πάνω στα μανιτάρια το αλεύρι, ανακατεύετε καλά και ρίχνετε το χλιαρό γάλα και ξανά ανακατεύοντας.
- Προσθέτετε τη 1 1/2 κούπα νερού, ανακατεύετε κι αφήνετε να πάρει μια βράση και στο τέλος προσθέτετε το αλάτι, το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι.
- Αφήνετε σε χαμηλή φωτιά 5-10' ανακατεύοντας μερικές φορές.
http://www.enimerosi360.gr/content.asp?id=2514#.UuQQTe0DJbY.facebook
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.