Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Μπέργκερ ρεβυθιού

vegan burger
για τα μπιφτέκια
250 γρ. ρεβύθια
50 ml ελαιόλαδο
50 γρ. αλεύρι για κάθε Χρήση Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ

1 κ.σ. σόγια σος.
1 κ.γ. κάρυ, 
1 κ.γ. κύμινο, 1 κ.γ. πάπρικα1 κ.γ. αλάτι, μαύρο πιπέρι1 χούφτα μαϊντανό1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)
Λάδι + αλεύρι για το τηγάνισμα
burger
για την νηστίσιμη μαγιονέζα
4 κ.σ. ΝΙΣΕΣΤΕ Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
1 ποτήρι νερό
5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι
1 κ.σ. χυμό λεμόνι
Για το σερβίρισμα
Πατατούλες, κέτσαπ και
σπιτικό στρογγυλό ψωμάκι (ίδια συνταγή με αυτά εδώ)
burger
http://bletsas.gr/vegan-burger/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.