Συστατικά:
• 425 γρ βρασμένα ρεβίθια χωρίς αλάτι
• 1 1/3 κούπας σάλτσα μήλου ή 2 κούπες φέτες μήλα
• 1 κ.σ. φυτικό λάδι
• 1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου ή νέκταρ αγαύης
• ¼ κούπας βούτυρο απο κάσιους
• 1 κ.γ. μελάσα
• 2 κ.γ. κανέλα
• ½ κ.γ. αλάτι
• 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
• 1/16 κ.γ. γαρύφαλλο (προαιρετικά)
Οδηγίες:
• 425 γρ βρασμένα ρεβίθια χωρίς αλάτι
• 1 1/3 κούπας σάλτσα μήλου ή 2 κούπες φέτες μήλα
• 1 κ.σ. φυτικό λάδι
• 1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου ή νέκταρ αγαύης
• ¼ κούπας βούτυρο απο κάσιους
• 1 κ.γ. μελάσα
• 2 κ.γ. κανέλα
• ½ κ.γ. αλάτι
• 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
• 1/16 κ.γ. γαρύφαλλο (προαιρετικά)
Οδηγίες:
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνει λείο. Δοκιμάστε και εαν πιστεύετε πως θέλει κάποιο μπαχαρικό παραπάνω προσθέστε το.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.