Υλικά
- 30 γρ, 1/3 φλιτζ. τσαγιού Κιμάς Σόγιας Fytro
- 200 γρ, 2 μεσαία Κρεμμύδια
- 100 γρ, ½ φλιτζ. τσαγιού Ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες Σκόρδο
- 3 κ.σ. πελτέ τομάτας (προαιρετικά)
- λίγο λευκό Κρασί
- 1 ματσάκι Ρόκα
- λίγο Κρεμμύδι
- μισό ματσάκι Μαϊντανό
- 200 γρ, 3 ½ φλιτζ. τσαγιού ψιλοκομμένο Μαρούλι
- 1 Τομάτα
- ½ Αγγούρι
- 3 αραβικές Πίτες
- Ελαιόλαδο,
- Ξύδι,
- Αλάτι,
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Φτιάχνετε τον κιμά (βάσει οδηγιών προετοιμασίας της σόγιας) και στη συνέχεια τον τσιγαρίζετε με το κρεμμύδι, τα 100 γρ ελαιόλαδο και το σκόρδο.
- Σβήνετε με λευκό κρασί, σκεπάζετε με νερό και σάλτσα τομάτας και αφήνετε 30 λεπτά να πιει τα υγρά του.
- Ψιλοκόβετε τη ρόκα, το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το μαρούλι, την τομάτα και το κρεμμύδι.
- Αφού κρυώσει ο κιμάς ανακατεύετε όλα τα υλικά με το ξύδι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Στρώνετε 3 αλουμινόχαρτα και βάζετε 3 πίτες ανοιχτές, βάζετε τη γέμιση, σφίγγετε καλά σε ρολό.
- Κόβετε φέτες, βγάζετε το αλουμινόχαρτο και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.