Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Πατατόπιτα με πράσο

Σιγουρέψου ότι έχεις:
  • 1 πακέτο χωριάτικο φύλλο
  • 1 πράσο λεπτοκομμένο
  • 2 κιλά βρασμένες και τριμμένες πατάτες
  • ½ φλ. αλεύρι
  • 200 γρ. φυτική μαργαρίνη μαλακιά (θερμοκρασία δωματίου)
  • 2 κρεμμύδια τριμμένα
  • Αλάτι, πιπέρι
Ξεκινάμε!
  1. Άλειψε πρώτα το χωριάτικο φύλλο με λίγη μαργαρίνη και στρώσ’ το με τις άκρες του να εξέχουν σε ένα ταψί αλειμμένο με μαργαρίνη ή λάδι.
  2. Σε μια λεκάνη, ανακάτεψε τις πατάτες, το πράσο, το κρεμμύδι και το αλεύρι, άλειψέ το πάλι με τη μαργαρίνη και ρίξε τη γέμιση στο ταψάκι.
  3. Σκέπασε με το δεύτερο χωριάτικο φύλλο και ψήσε σε μέτριο φούρνο για περίπου 1 ώρα.
Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.