Υλικά για 4 άτομα:
Εκτέλεση
- Βράστε το Κριθαράκι με Σόγια Fytro σε 400 ml νερό (περίπου 3,5 φλιτζάνια), για 17-19 λεπτά.
- Ταυτόχρονα, τηγανίστε τις Μελιτζάνες και τα Κολοκυθάκια, κομμένα σε φέτες.
- Σε ατομικά, στρογγυλά φορμάκια διαμέτρου 8-9 εκ. και ύψους 5 εκ., στρώστε μια στρώση από φέτες Μελιτζάνας, από πάνω μια στρώση Μελιτζανοσαλάτα και από πάνω μια στρώση Κολοκυθάκια τηγανιτά.
- Προσθέστε το Κριθαράκι με Σόγια Fytro, και το μισό τριμμένο τυρί και περιχύστε με την Κρέμα γάλακτος.
- Κλείστε με μια στρώση Μελιτζάνα τηγανιτή.
- Προσθέστε το υπόλοιπο τριμμένο Τυρί και βάλτε τα για 10 λεπτά σε δυνατό φούρνο (στους 220°C), μέχρι να πάρει χρώμα το Τυρί.
- Ξεφορμάρετε και σερβίρετε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.