Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Κεϊκ με φασόλια

Υλικά:
  • 200 γραμμάρια φασόλια λευκά μέτρια βρασμένα
  • 200 γραμμάρια Ζάχαρη κρυσταλλική 
  • 70 γραμμάρια λάδι 
  • 150 γραμμάρια Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 
  • 2 κουταλιές κακάο, 
  • 1 κ.γλυκού σόδα, 
  • 2 κ.γλυκού κανέλα, 
  • λίγο γαρύφαλλο, 
  • 2 μήλα,
  • σταφίδες, 
  • ξηρούς καρπούς
Εκτέλεση:
  1. Χτυπάω στο μίξερ τα φασόλια. 
  2. Προσθέτουμε ζάχαρη, λάδι και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός μίξερ. 
  3. Ψήνουμε τέλος στους 190 βαθμούς για 35 λεπτά.
Μυστικά:
Το φασόλι είναι μέσα γεμάτο με άμυλο, για αυτό και αυτή η συνταγή είανι καλή για όσους αποφεύγουν τη γλουτένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.