Υλικά:
Το φασόλι είναι μέσα γεμάτο με άμυλο, για αυτό και αυτή η συνταγή είανι καλή για όσους αποφεύγουν τη γλουτένη.
- 200 γραμμάρια φασόλια λευκά μέτρια βρασμένα
- 200 γραμμάρια Ζάχαρη κρυσταλλική
- 70 γραμμάρια λάδι
- 150 γραμμάρια Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κουταλιές κακάο,
- 1 κ.γλυκού σόδα,
- 2 κ.γλυκού κανέλα,
- λίγο γαρύφαλλο,
- 2 μήλα,
- σταφίδες,
- ξηρούς καρπούς
- Χτυπάω στο μίξερ τα φασόλια.
- Προσθέτουμε ζάχαρη, λάδι και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός μίξερ.
- Ψήνουμε τέλος στους 190 βαθμούς για 35 λεπτά.
Το φασόλι είναι μέσα γεμάτο με άμυλο, για αυτό και αυτή η συνταγή είανι καλή για όσους αποφεύγουν τη γλουτένη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.