ΥΛΙΚΑ (4 μερίδες)
- 350 γρ σπαγγέτι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 200 γρ ντοματούλες τσέρι σε φέτες
- 250 γρ ψητές κόκκινες πιπεριές σε φέτες
- 3-4 κουτ. φυλλαράκια βασιλικού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζετε τα ζυμαρικά σε φαρδιά κατσαρόλα και σε άφθονο αλατισμένο νερό για 8-10 λεπτά.
- Τα σουρώνετε και τα ρίχνετε πάλι στην κατσαρόλα.
- Σε μικρό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τηγανίζετε το λιωμένο σκόρδο για λίγα λεπτά να ροδίσει.
- Το αδειάζετε στα ζυμαρικά μαζί με τις ντοματούλες και τις πιπεριές.
- Αφήνετε να ζεσταθούν καλά, αλατοπιπερώνετε, πασπαλίζετε με τα φυλλαράκια του βασιλικού και σερβίρετε
ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να χρησιμοποιήσετε ζυμαρικά, μπορείτε να συνδυάσετε τη σάλτσα αυτή με άσπρο ή καστανό ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.