Μια εναλλακτική και πολύ γευστική συνταγή ζυμαρικών.
Υλικά για 4 άτομα:
- 350 γρ. πέννες Oλικής Αλέσεως (Barilla Pennette Rigate)
- 1 βαζάκι πέστο (Barilla Pesto alla Genovese)
- 700 γρ. λάχανο
- 250 γρ. τομάτες cherry
- 3 κλωναράκια θυμαριού
- 40 γρ. καρύδια, ψιλοκομμένα
- Αλάτι και πιπέρι
- Παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Αφαιρείτε από το λάχανο τα εξωτερικά φύλλα και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Το ζεματίζετε για 2 λεπτά σε ελαφρά αλατισμένο νερό και ξεπλένετε με κρύο νερό.
- Εν τω μεταξύ βράζετε τις Barilla Pennette Rigate Oλικής Αλέσεως "al dente" σε μπόλικο αλατισμένο νερό.
- Βάζετε σε μία κατσαρόλα την Barilla Pesto alla Genovese να ζεσταθεί και στη συνέχεια προσθέτετε το λάχανο και τα τοματίνια και τα αφήνετε για 15 λεπτά.
- Βγάζετε τη σάλτσα από τη φωτιά, βάζετε τις πένες, ανακατεύετε και σερβίρετε με θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και παρμεζάνα.
Συμβουλή:Μπορείτε να αντικαταστήσετε το λάχανο με άλλα λαχανικά, όπως το μπρόκολο.
http://logodiatrofis.gr/2012-06-28-06-37-40/2012-06-28-07-10-43/1510-pennete-rigate-integrale-me-axano-kai-karydia
http://logodiatrofis.gr/2012-06-28-06-37-40/2012-06-28-07-10-43/1510-pennete-rigate-integrale-me-axano-kai-karydia
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.