Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Πέννες με λάχανο, πέστο και καρύδια


Μια εναλλακτική και πολύ γευστική συνταγή ζυμαρικών.

Υλικά για 4 άτομα:
  • 350 γρ. πέννες Oλικής Αλέσεως (Barilla Pennette Rigate)
  • 1 βαζάκι πέστο (Barilla Pesto alla Genovese)
  • 700 γρ. λάχανο
  • 250 γρ. τομάτες cherry
  • 3 κλωναράκια θυμαριού
  • 40 γρ. καρύδια, ψιλοκομμένα
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Παρμεζάνα
Εκτέλεση
  1. Αφαιρείτε από το λάχανο τα εξωτερικά φύλλα και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Το ζεματίζετε για 2 λεπτά σε ελαφρά αλατισμένο νερό και ξεπλένετε με κρύο νερό.
  2. Εν τω μεταξύ βράζετε τις Barilla Pennette Rigate Oλικής Αλέσεως "al dente" σε μπόλικο αλατισμένο νερό.
  3. Βάζετε σε μία κατσαρόλα την Barilla Pesto alla Genovese να ζεσταθεί και στη συνέχεια προσθέτετε το λάχανο και τα τοματίνια και τα αφήνετε για 15 λεπτά.
  4. Βγάζετε τη σάλτσα από τη φωτιά, βάζετε τις πένες, ανακατεύετε και σερβίρετε με θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και παρμεζάνα.
Συμβουλή:Μπορείτε να αντικαταστήσετε το λάχανο με άλλα λαχανικά, όπως το μπρόκολο.

http://logodiatrofis.gr/2012-06-28-06-37-40/2012-06-28-07-10-43/1510-pennete-rigate-integrale-me-axano-kai-karydia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.