Υλικά:
• 500 γρ. ρεβίθι (μουλιασμένο για τουλάχιστον 8 ώρες), πλύμένο και ξεπλύμένο
• 1 κ.σ. ελαιόλαδο
• 1/2 κ.γ. κύμινο
• 1/2 κ.γ. πάπρικα
• 1/4 κ.γ. κόλιανδρο
• 1/4 κ.γ. γαρίφαλο
• 1/4 κ.γ. αλάτι
• 1/8 κ.γ. τσίλι
• 1/8 κ.γ. πάπρικα
• 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
Οδηγίες:1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
2. Ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά (εκτός από το μαϊντανό).
3. Καλύψτε ένα ταψί με λαδόκολλα και απλώστε τα ρεβίθια.
• 500 γρ. ρεβίθι (μουλιασμένο για τουλάχιστον 8 ώρες), πλύμένο και ξεπλύμένο
• 1 κ.σ. ελαιόλαδο
• 1/2 κ.γ. κύμινο
• 1/2 κ.γ. πάπρικα
• 1/4 κ.γ. κόλιανδρο
• 1/4 κ.γ. γαρίφαλο
• 1/4 κ.γ. αλάτι
• 1/8 κ.γ. τσίλι
• 1/8 κ.γ. πάπρικα
• 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
Οδηγίες:1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
2. Ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά (εκτός από το μαϊντανό).
3. Καλύψτε ένα ταψί με λαδόκολλα και απλώστε τα ρεβίθια.
4. Ψήστε για περίπου 30 λεπτά ανακατεύοντας 2-3 φορές.
5. Όταν είναι έτοιμο, πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.
Πηγή: http://www.runningtothekitchen.com/
Πηγή: http://www.runningtothekitchen.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.