Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Μπιφτέκια απο πατάτα και καρότο

Υλικά (2 μερίδες)
  • 4 πατάτες
  • 3 καρότα
  • 2 κρεμμύδια
  • λίγο δυόσμο
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • κύμινο
  • τριμμένη φρυγανιά 

Εκτέλεση
  1. Βράζουμε τις πατάτες και τα καρότα μέχρι να μαλακώσουν και να λιώνουν με το πιρούνι.
  2. Στο νερό να έχουμε βάλει αλάτι και πιπέρι.
  3. Τα χτυπάμε στο μούλτι μαζί με τα μπαχαρικά και λίγη τριμμένη φρυγανιά.
  4. Αφού κρυώσει το μίγμα (εκτός ψυγείου) πλάθουμε κεφτεδάκια με τα χέρια μας και τα περνάμε πάλι από τη φρυγανιά.
  5. Τα βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί και στο φούρνο στο γκριλ στους 200 C για 30 λεπτά περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.