Υλικά (2 μερίδες)
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις πατάτες και τα καρότα μέχρι να μαλακώσουν και να λιώνουν με το πιρούνι.
- Στο νερό να έχουμε βάλει αλάτι και πιπέρι.
- Τα χτυπάμε στο μούλτι μαζί με τα μπαχαρικά και λίγη τριμμένη φρυγανιά.
- Αφού κρυώσει το μίγμα (εκτός ψυγείου) πλάθουμε κεφτεδάκια με τα χέρια μας και τα περνάμε πάλι από τη φρυγανιά.
- Τα βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί και στο φούρνο στο γκριλ στους 200 C για 30 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.