Υλικά:
- 2 ματσάκια κορφές απο γλιστρίδες
- 2 ξερά κρεμμύδια
- 5 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
- 2 ντομάτες ώριμες τριμμένες στον τρίφτη
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 4 ντομάτες λιαστές
- 250 γρ. αμυγδαλοτύρι ή φυτικό τυρί που λιώνει (προαιρετικά)
- λαδι
- αλάτι και πιπέρι
- μαΐντανός
- καυτερή πιπεριά
Εκτέλεση
- Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα ή σε βαθύ τηγάνι με το ξερό κρεμμύδι, τις πιπεριές σε ροδέλες και την ντομάτα.
- Αφού πάρουν μια βράση προσθέτουμε το σκόρδο, τις λιαστές ντομάτες ,τον μαϊντανό, τις γλιστρίδες, αλάτι και πιπέρι.
- Προσθέτουμε αν θέλουμε και καυτερή πιπεριά για να δώσει άλλη γεύση στο φαγητό.
- Τα αφήνουμε να βράσουν και μόλις γίνουν σβήνουμε το μάτι και προσθέτουμε το αμυγδαλοτύρι χοντροκομμένο. Τρώγεται και κρύο .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.