Yλικά
EKTEΛEΣH
- 700 γρ. κολοκυθάκια μικρά
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ
- 1 ντομάτα τριμμένη
- 1 δαφνόφυλλο
- 3 κούπες βλίτα καθαρισμένα
- 1 ματσάκι γλιστρίδα καθαρισμένη
- 1 ξυλαράκι κανέλα
- 1/2 κουτ. γλυκού μπαχάρι τριμμένο
- 3 γαρίφαλα
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κούπα νερό
- αλάτι, πιπέρι
- Ζεσταίνουμε σε τηγάνι 2 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια ολόκληρα μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Τα αφαιρούμε από το τηγάνι και στο ίδιο λάδι σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο για 4 λεπτά.
- Μεταφέρουμε το περιεχόμενο του τηγανιού σε κατσαρόλα και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα κολοκυθάκια.
- Αλατοπιπερώνουμε καλά και τα μαγειρεύουμε για 20 λεπτά ή μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.