Υλικά:
- 3 κ.σ. ταχίνι
- Λίγο ζεστό νερό ή ζωμό λαχανικών ή ζωμό απο σούπα (όχι πολύ, όσο πάρει, μερικές κ.σ.)
- 2 μικρά λεμόνια (χυμός)
- 1 πρέζα αλάτι ιμαλαϊων (προαιρετικά)
Βήμα 1ο:
Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού στο κάδο του μπλέντερ
Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού στο κάδο του μπλέντερ
Βήμα 2ο:
Προσθέτουμε ζεστό νερό ή ζωμό λαχανικών ή ζωμό απο σούπα
Προσθέτουμε ζεστό νερό ή ζωμό λαχανικών ή ζωμό απο σούπα
Βήμα 3ο:
Προσθέτουμε το ταχίνι και πολτοποιούμε, κατόπιν χρησιμοποιύμε τη σάλτσα μας όπως θέλουμε, είτε ως ντιπ ή ντρέσινγκ για σαλάτα ή αντί για αυγολέμονο σε σούπα (ταιριάζει πολύ σε σούπα μανιταριών και σούπα απο ρεβύθια).
Προσθέτουμε το ταχίνι και πολτοποιούμε, κατόπιν χρησιμοποιύμε τη σάλτσα μας όπως θέλουμε, είτε ως ντιπ ή ντρέσινγκ για σαλάτα ή αντί για αυγολέμονο σε σούπα (ταιριάζει πολύ σε σούπα μανιταριών και σούπα απο ρεβύθια).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.