Συστατικά:
- Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, πολτοποιήστε τα αμύγδαλα μέχρι να γίνουν αμυγδαλοβούτυρο.
- Στη συνέχεια, αφαιρέστε το αμυγδαλοβούτυρο απο το μούλτι, (αφήστε όμως λίγο μέσα) και στη συνέχεια προσθέστε τις παγωμένες μπανάνες σας.
- Πολτοποιήστε! Ανακατέψτε την μπανάνα μέχρι να γίνει κρεμώδης και λεία.
- Τέλος, προσθέστε λίγο επιπλέον αμυγδαλοβούτυρο (μόνο εαν χρειάζεται), καθώς και οποιοδήποτε άλλο συστατικό της αρεσκείας σας (π.χ. φράουλες ή μαύρη σοκολάτα) - και ανακατέψτε.
Πολύ απλή βασική συνταγή που μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις προσωπικές διατροφικές προτιμήσεις σας.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=627538007311556&set=a.549401611791863.1073741833.201613513237343&type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=627538007311556&set=a.549401611791863.1073741833.201613513237343&type=1&theater
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.