Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Παγωτό απο μπανάνες και αμύγδαλα

Συστατικά: 
  • Κατεψυγμένες μπανάνες 
  • Ωμά αμύγδαλα 
  1. Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, πολτοποιήστε τα αμύγδαλα μέχρι να γίνουν αμυγδαλοβούτυρο.
  2. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το αμυγδαλοβούτυρο απο το μούλτι, (αφήστε όμως λίγο μέσα) και στη συνέχεια προσθέστε τις παγωμένες μπανάνες σας. 
  3. Πολτοποιήστε! Ανακατέψτε την μπανάνα μέχρι να γίνει κρεμώδης και λεία. 
  4. Τέλος, προσθέστε λίγο επιπλέον αμυγδαλοβούτυρο (μόνο εαν χρειάζεται), καθώς και οποιοδήποτε άλλο συστατικό της αρεσκείας σας (π.χ. φράουλες ή μαύρη σοκολάτα) - και ανακατέψτε. 
Πολύ απλή βασική συνταγή που μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις προσωπικές διατροφικές προτιμήσεις σας.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=627538007311556&set=a.549401611791863.1073741833.201613513237343&type=1&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.