Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014

Ριζότο με μανιτάρια και ελιές

Υλικά για 2 άτομα

  • 1 φλυτζάνι του καφέ καστανό ρύζι
  • 50 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1 πιπεριά
  • 5 ελιές
  • 1 κρεμμύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • φυτική παρμεζάνα ή φυτικό τυρί που λιώνει μόνο του

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και το αφήνουμε μέχρι να βράσει.
  2. Μόλις βράσει προσθέτουμε το ρύζι, τα μανιτάρια και τις πιπεριές και αλατοπιπερώνουμε.
  3. Όταν το ρύζι πιει τα υγρά του, κόβουμε τις ελιές σε ροδέλες και τις ανακατεύουμε μέσα στο ρύζι.
  4. Το ριζότο μας είναι έτοιμο, πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.