Μια συνταγή που συνδυάζει άψογα τα ζυμαρικά με τα λαχανικά και τα φουντούκια.Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά
Υλικά για 4 άτομα:
- 400 γρ. Barilla Spaghetti Ολικής Αλέσεως
- 1 βαζάκι σάλτσα Barilla Basilico
- 250 γρ. φασόλια φρέσκα πράσινα
- 200 γρ. πιπεριές (κίτρινες)
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κλωναράκια βασιλικό
- 2 κουταλάκι του γλυκού κάπαρη
- 30 γρ. φουντούκια (ψιλοκομμένα, ψητά)
- Χυμός από ένα λεμόνι
- Αλατοπίπερο
- Φυτικό τυρί τριμμένο (προαιρετικά)
Προετοιμασία
- Καθαρίζετε, πλένετε και κόβετε τα φασόλια σε κομμάτια. Τα Βράζετε για 15 λεπτά σε αλατισμένο νερό, τα ξεπλένετε με κρύο νερό και τα στραγγίζετε.
- Πλένετε τις πιπεριές, αφαιρείτε τους σπόρους και τις κόβετε σε μεγάλους κύβους.
- Ξεφλουδίζετε το σκόρδο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα κόβετε σε κύβους και τα σοτάρετε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο.
- Προσθέτετε τις πιπεριές και τα αφήνετε για 2 λεπτά να πάρουν χρώμα.
- Προσθέτετε τα φασόλια, την κάπαρη και τη σάλτσα Barilla Basilico, αλάτι, πιπέρι και το χυμό λεμονιού .
- Εν τω μεταξύ, βράζετε τα Barilla Spaghetti Ολικής Αλέσεως σε άφθονο αλατισμένο νερό.
- Αναμειγνύετε τη σάλτσα με τα ζυμαρικά και σερβίρετε με τα φύλλα βασιλικού, τα φουντούκια και το τυρί.
Συμβουλή:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προμαγειρεμένα φασόλια για πιο γρήγορο αποτέλεσμα
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προμαγειρεμένα φασόλια για πιο γρήγορο αποτέλεσμα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.