Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Σοκολατάκια μπανάνας με γεύση εσπρέσο επικαλυμμένα με μπισκότο


Γευστικά και πανεύκολα σοκολατάκια...

Χρόνος Προετοιμασίας:30'
Για 30 μικρά τεμάχια
Υλικά
mpiskota-pti-mper
  • 1 πακέτο μπισκότα πτι - μπερ ή digestive 
  • 200 g μαλακή μαργαρίνη αλατισμένη
  • 200 g βανίλια (υποβρύχιο)
  • 2 μονές δόσεις espresso
  • 1 μπανάνα
  • 250g κουβερτούρα
Εκτέλεση
  1. Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, μέχρι να μαλακώσει.
  2. Προσθέτουμε τη βανίλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Μόλις γίνει μια αφράτη κρέμα προσθέτουμε τις δόσεις του espresso.
  3. Βγάζουμε από το μίξερ και ανακατεύουμε στην κρέμα τη μπανάνα κομμένη σε κύβους και το 1/2 των μπισκότων, που έχουμε σπάσει με τη βοήθεια ενός πλάστη.
  4. Με ένα κουτάλι μοιράζουμε το μίγμα επάνω σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόχαρτο και παγώνουμε στην κατάψυξη.
  5. Παράλληλα λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπαιν μαρί.
  6. Πλάθουμε στρογγυλά τα παγωμένα πλέον σοκολατάκια.
  7. Απλώνουμε σοκολάτα με το ένα χέρι και με το άλλο «τυλίγουμε» στο υπόλοιπο τριμμένο μπισκότο.
  8. Διατηρούμε στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.