Γευστικά και πανεύκολα σοκολατάκια...
Χρόνος Προετοιμασίας:30'
Για 30 μικρά τεμάχια
Για 30 μικρά τεμάχια
Υλικά
- 1 πακέτο μπισκότα πτι - μπερ ή digestive
- 200 g μαλακή μαργαρίνη αλατισμένη
- 200 g βανίλια (υποβρύχιο)
- 2 μονές δόσεις espresso
- 1 μπανάνα
- 250g κουβερτούρα
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, μέχρι να μαλακώσει.
- Προσθέτουμε τη βανίλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Μόλις γίνει μια αφράτη κρέμα προσθέτουμε τις δόσεις του espresso.
- Βγάζουμε από το μίξερ και ανακατεύουμε στην κρέμα τη μπανάνα κομμένη σε κύβους και το 1/2 των μπισκότων, που έχουμε σπάσει με τη βοήθεια ενός πλάστη.
- Με ένα κουτάλι μοιράζουμε το μίγμα επάνω σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόχαρτο και παγώνουμε στην κατάψυξη.
- Παράλληλα λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπαιν μαρί.
- Πλάθουμε στρογγυλά τα παγωμένα πλέον σοκολατάκια.
- Απλώνουμε σοκολάτα με το ένα χέρι και με το άλλο «τυλίγουμε» στο υπόλοιπο τριμμένο μπισκότο.
- Διατηρούμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.