Υλικά:
- 2 αφράτες ζύμες Pillsbury
- 2 ντομάτες ξεσποριασμένες και τριμμένες
- 1 αβοκάντο σε φέτες
- 1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
- 6 μανιτάρια σε φέτες
- 10 ντοματίνια “βελανίδια”
- πολύχρωμες πιπεριές σε ροδέλες (1/2 κίτρινη, 1/2 πράσινη και 1/2 κόκκινη)
- 1 κουταλιά κέτσαπ
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- ελαιόλαδο
- Φτιάξτε τη σάλτσα τομάτας, τρίψτε τις 2 ξεσποριασμένες τομάτες, προσθέστε ρίγανη, αλατάκι, λαδάκι και 1 κ.σ. κέτσαπ.
- Ενώστε τις 2 ζύμες σε ένα αντικολλητικό ταψί.
- Απλώνετε σάλτσα τομάτας
- Απλώστε τα υλικά επάνω στις 2 ζυμες.
- Πασπαλίστε με ελαιόλαδο.
- Ψήστε τους 220 βαθμούς για 15 λεπτά μέχρι να κοκκινήσει η ζύμη και τα υλικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.