Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Γάλα καλαμποκιοιύ (corn milk)

Συστατικά:
• 3 φρέσκα καλαμπόκια 
• 3 κούπες νερό


Οδηγίες


1. Διαχωρίστε το καλαμπόκι από το κοτσάνι.
2. Χτυπάμε στο μπλέντερ το καλαμπόκι με το νερό μέχρι να γίνει λείο. 
3. Στραγγίξτε με ένα τουλουπάνι.
4. Μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο για 1-2 ημέρες.

Πηγή: tesathome.com /

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.