Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Κρέμα αμυγδάλου με γεύση βανίλια (Raw)


Στον κάδο του μπλέντερ προσθέστε:
  • 1/4 της κούπας γάλα σόγιας με γεύση βανίλια
  • 1/2 κούπα ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο
  • 1/4 κ.γ. βανίλια σε σκόνη
  • 1 κούπα ασπρισμένα αμύγδαλα
Ανακατέψτε στην δυνατή ταχύτητα μέχρι να έχετε μια λεία κρέμα!
* Αντί για γάλα σόγιας μπορείτε να βάλετε ένα ωμό παχύρευστο γάλα αμυγδάλου σε αναλογία καρπών προς νερό με βανίλια 1:2 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.