Υλικά
- ½ κιλό σπαγγέτι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κ.σ. πάστα ελιάς ή σάλτσας για μακαρόνια ή σάλτσας BBQ
- 2 κ.σ. σταφίδες ξανθές
Εκτέλεση
- Μουλιάστε τις σταφίδες στο νερό για μισή ώρα και σουρώστε τις.
- Βράστε το σπαγγέτι για 10-12 λεπτά και σουρώστε το.
- Πολτοποιήστε το σκόρδο και ανακατέψτε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
- Το σπαγγέτι είναι έτοιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.