Υλικά:
- 500 γρ. μανιταρια αγάρικα (στρογγυλά λευκά)
- 2 μετρια κυδώνια
- 5 ξερα δαμασκηνα (προαιρετικά)
- 2 κρεμμύδια
- 1/2 κούπα λάδι
- 1 ξυλακι κανέλα
- 4 γαρύφαλλα
- 1 ποτηρι ντοματοπολτο μισο ποτηρι πετιμεζι
- 1 κ.σ. μηλοξυδο
- 1 καυτερή πιπερίτσα (προαιρετικά)
- Σωταρουμε τα κρεμυδια μετα προσθετουμε τα μανιταρια και τα σωτάρουμε και αυτά.
- Προσθέτουμε και τα κυδωνια
- Τα σβηνουμε με το ξυδι μετα προσθετουμε τη ντοματα το πετιμεζι αλατι τα δαμασκηνα και το αφηνουμε να σιγοβρασει.
- Λιγο πριν το κατεβασουμε απο την φωτια προσθετομε την κανελα τα γαρυφαλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.