Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Μανιτάρια με κυδώνια και δαμάσκηνα

Υλικά:
  • 500 γρ. μανιταρια αγάρικα (στρογγυλά λευκά)
  • 2 μετρια κυδώνια
  • 5 ξερα δαμασκηνα (προαιρετικά)
  • 2 κρεμμύδια
  • 1/2 κούπα λάδι
  • 1 ξυλακι κανέλα
  • 4 γαρύφαλλα
  • 1 ποτηρι ντοματοπολτο μισο ποτηρι πετιμεζι 
  • 1 κ.σ. μηλοξυδο
  • 1 καυτερή πιπερίτσα (προαιρετικά)
Παρασκευή:
  1. Σωταρουμε τα κρεμυδια μετα προσθετουμε τα μανιταρια και τα σωτάρουμε και αυτά.
  2. Προσθέτουμε και τα κυδωνια 
  3. Τα σβηνουμε με το ξυδι μετα προσθετουμε τη ντοματα το πετιμεζι αλατι τα δαμασκηνα και το αφηνουμε να σιγοβρασει.
  4. Λιγο πριν το κατεβασουμε απο την φωτια προσθετομε την κανελα τα γαρυφαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.