Υλικά για 4 μερίδες
Εκτέλεση
- Σοτάρετε με 2 κουταλιές ελαιόλαδο σε μια μεσαία βαθιά κατσαρόλα το ψιλοκομμένο κρεμμύδι για ένα λεπτό και προσθέτετε το κριθαράκι.
- Ανακατεύετε για μισό λεπτό και σβήνετε με το κρασί και στη συνέχεια προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Χαμηλώνετε την φωτιά στο μισό και προσθέτετε σιγά σιγά τον ζωμό μέχρι το κριθαράκι να έχει βράσει και να έχει χυλώσει.
- Όταν ο ζωμός τελειώνει προσθέτετε στο κριθαράκι τις πιπεριές ψιλοκομμένες και ανακατεύετε.
- Σερβίρετε το χυλωμένο κριθαράκι σε βαθύ πιάτο προσθέτοντας από πάνω, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φρέσκα φύλλα βασιλικού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.