Υλικά
Εκτέλεση
- Κόβουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο
- Πλένουμε ένα πορτοκάλι και το κόβουμε σε ροδέλες χωρίς να βγάλουμε την φλούδα.
- Απλώνουμε 4-5 ροδέλες στο αλουμινόχαρτο
- Επάνω σ’ αυτές βάζουμε όση ποσότητα χαλβά επιτρέπεται, σε φέτες,
- Πάνω από τον χαλβά απλώνουμε πάλι φέτες πορτοκάλι
- Αν θέλουμε ρίχνουμε κι 1 κ.γ. Amaretto και κλείνουμε το αλουμινόχαρτο προσεκτικά από όλες τις πλευρές για να μην φύγουν τα υγρά από τον χαλβά που θα ψηθεί
- Ψήνουμε στον φούρνο στους 180 C για 15’ περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.