Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Σπαγγέτι ολικής άλεσης με ντοματίνια, ρόκα και πράσινες ελιές


Το άρωμα των ελιών και η ζεστή γεύση που έχει το κόκκινο ντοματίνι δημιουργούν μια ξεχωριστή Μεσογειακή συνταγή.

Αρ. Ατόμων: 4
Δυσκολία: Χαμηλή
Απαιτούμενος Χρόνος: 15'
Υλικά
  • Spaghetti Ολικής Αλέσεως 350 γρ
  • Ντοματίνια τσέρι 300 γρ.
  • Ρόκα 60 γρ.
  • Πράσινες ελιές 150 γρ.
  • Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 4 κουταλιές
  • Κρεμμύδια 40 γρ.
  • Αλάτι συνιστώμενη ποσότητα
  • Πιπέρι συνιστώμενη ποσότητα
Προετοιμασία
  1. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετέ το σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο.
  2. Προσθέστε τα ντοματίνια κομμένα σε φέτες και αφήστε να μαγειρευτούν για 3 λεπτά.
  3. Προσθέστε έπειτα τις πράσινες ελιές κομμένες σε ροδέλες και κατεβάστε από τη φωτιά, γαρνίροντας με αλάτι και πιπέρι όπως προτιμάτε.
  4. Βράστε τα Spaghetti Ολικής Αλέσεως της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, σουρώστε μόλις γίνουν al dente και προσθέστε τα στα ντοματίνια και τις ελιές.
  5. Σερβίρετε με ψιλοκομμένη ρόκα
    http://logodiatrofis.gr/2012-06-28-06-37-40/2012-06-28-07-10-43/1201-spaghetti-olikhs-alesews-ntomatinia-tseri-roka-prasines-elies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.