Το άρωμα των ελιών και η ζεστή γεύση που έχει το κόκκινο ντοματίνι δημιουργούν μια ξεχωριστή Μεσογειακή συνταγή.
Αρ. Ατόμων: 4
Δυσκολία: Χαμηλή
Απαιτούμενος Χρόνος: 15'
Δυσκολία: Χαμηλή
Απαιτούμενος Χρόνος: 15'
Υλικά
- Spaghetti Ολικής Αλέσεως 350 γρ
- Ντοματίνια τσέρι 300 γρ.
- Ρόκα 60 γρ.
- Πράσινες ελιές 150 γρ.
- Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 4 κουταλιές
- Κρεμμύδια 40 γρ.
- Αλάτι συνιστώμενη ποσότητα
- Πιπέρι συνιστώμενη ποσότητα
Προετοιμασία
- Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετέ το σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο.
- Προσθέστε τα ντοματίνια κομμένα σε φέτες και αφήστε να μαγειρευτούν για 3 λεπτά.
- Προσθέστε έπειτα τις πράσινες ελιές κομμένες σε ροδέλες και κατεβάστε από τη φωτιά, γαρνίροντας με αλάτι και πιπέρι όπως προτιμάτε.
- Βράστε τα Spaghetti Ολικής Αλέσεως της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, σουρώστε μόλις γίνουν al dente και προσθέστε τα στα ντοματίνια και τις ελιές.
- Σερβίρετε με ψιλοκομμένη ρόκα
http://logodiatrofis.gr/2012-06-28-06-37-40/2012-06-28-07-10-43/1201-spaghetti-olikhs-alesews-ntomatinia-tseri-roka-prasines-elies
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.