Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Πλευρώτους με λαδορίγανη στο φούρνο

Θα χρειαστούμε (για 2 άτομα)
  • 1 πακέτο μανιτάρια πλευρώτους (των 500 γρ.)
  • 1/4 φλ. τσαγιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • αλάτι
  • ρίγανη (ξερή)
Διαδικασία
  1. Αραδιάζουμε τα μανιτάρια σε λαδόκολλα στρωμένη σε ταψί και τα λαδώνουμε και από τις δύο πλευρές. 
  2. Ψήνουμε στο γκρίλ στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου και από τις δύο πλευρές. 
  3. Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο τα αλατίζουμε , ρίχνουμε τη ρίγανη και ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού. ( Το ράντισμα μπορεί να γίνει με πινέλο ζαχαροπλαστικής). 
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.