Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

Γίγαντες με λάχανο στη κατσαρόλα

Υλικά

  • 300 γραμ. γίγαντες
  • 1 λάχανο
  • 4 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 μικρή σελινόριζα σε κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Μπούκοβο καυτερό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ζάχαρη
  • 2/3 κούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση
  1. Μουλιάζουμε από το προηγούμενο βράδυ γίγαντες και την επόμενη τους βράζουμε. 
  2. Όταν είναι μισοβρασμένοι, προσθέτουμε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, τη σελινόριζα, το αλατοπίπερο, το μπούκοβο και τη ζάχαρη.
  3. Όταν οι γίγαντες έχουν μαλακώσει αρκετά προσθέτουμε και το λάχανο, αφού πρώτα το κόψουμε σε χοντρά κομμάτια και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να μαλακώσει και το λάχανο.
  4. Προσθέτετε το ελαιόλαδο και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
    http://www.sidagi.gr/section/kurios-piato/content/gigantes-me-laxano

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
    Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.