Υλικά
- 300 γραμ. γίγαντες
- 1 λάχανο
- 4 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 μικρή σελινόριζα σε κομμάτια
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Μπούκοβο καυτερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ζάχαρη
- 2/3 κούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Μουλιάζουμε από το προηγούμενο βράδυ γίγαντες και την επόμενη τους βράζουμε.
- Όταν είναι μισοβρασμένοι, προσθέτουμε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, τη σελινόριζα, το αλατοπίπερο, το μπούκοβο και τη ζάχαρη.
- Όταν οι γίγαντες έχουν μαλακώσει αρκετά προσθέτουμε και το λάχανο, αφού πρώτα το κόψουμε σε χοντρά κομμάτια και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να μαλακώσει και το λάχανο.
- Προσθέτετε το ελαιόλαδο και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.