Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Μιλκ σέικ φράουλας (Raw)

Μιλκ σέικ ιδανικό για πρωινό!

Συστατικά:

• 2 κούπες αμύγδαλα ωμά
• 4 κούπες νερό 
• 1 ½ κούπα φράουλες 

• ½ κ.γ. φασόλι βανίλιας 
• 2 κ.γ. νέκταρ αγαύης ή οποιαδήποτε άλλη υγρή γλυκαντική ουσία 

Οδηγίες:

1. Μουλιάστε τα αμύγδαλα για τουλάχιστον 8 ώρες σε νερό, στη συνέχεια ξεπλύνετε τα καλά.
2. Προσθέστε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ μαζί με το νερό και πολτοποιήστε τα σε υψηλή ταχύτητα για ένα λεπτό.
3. Στραγγίζουμε το μίγμα. (Αυτή είναι μια βασική συνταγή για γάλα αμυγδάλου, αλλά πιο παχύρευστο.)
4. Μόλις στραγγίξετε το γάλα, προσθέστε το πίσω στο μπλέντερ μαζί με τις φράουλες, τη βανίλια και το σιρόπι αγαύης, πολτοποιήστε μέχρι να γίνει λείο. Εάν έχετε ένα ισχυρό μπλέντερ, μπορείτε να προσθέσετε τις φράουλες κατ 'ευθείαν μαζί με τα φύλλα τις.
5. Παγώστε στο ψυγείο για μερικές ώρες και σερβίρετε.

Πηγή: www.veggie-wedgie.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.